onsdag den 10. januar 2018

Det rigtige domæne er guld værd

I USA findes der mennesker, der lever af, at finde gode domæner og sælge dem videre for store summer

I USA findes der mennesker, der lever af, at finde gode domæner og sælge dem videre for store summer. Det er der god grund til for det rigtige domæne kan være guld værd, hvis man har den rette køber. Det er endnu ikke noget man rigtig har set i Danmark, da det ikke er lovligt, at handle med danske .dk domæner. Men som virksomhed bør man stadig være opmærksom på, at få fat i det rigtige domæne.
For de fleste virksomheder vil det være ligetil, at vælge virksomhedsnavn, som domæne. Det er også et rigtig godt valg. Men der er igen grund til, at stoppe der. Man kan ligeså godt, når man er i gang også sikre sig alle de domæner, der er tæt beslægtede til ens primære domæne. Så slipper man nemlig for, at ens besøgende ikke kan finde tilbage til ens webside.
Man kan dog komme ud for, at ens virksomhedsnavn allerede er optaget, som domæne. Så er gode råd dyre. Det første man bør gøre er, at tage kontakt til dem der ejer det domæne man gerne vil eje. Man kan finde deres kontaktinformationer på DK-Hostmaster, hvis ikke de har skjult dette, hvilket de færreste har.

Kontakt dem og giv dem et tilbud på domænet

Kontakt dem og giv dem et tilbud på domænet. Hvis man er heldig kan man overtale dem til, at sælge. Hvis ikke de er interesseret i dette kan man prøve, at tage sagen op med domæneklagenævnet. Disse vil kunne bestemme hvem der har mest ret til domænet. Det er dog langtfra nogen garanti for, at man vil få det. Hvis heller ikke man får det her bliver man nød til, at være kreativ og finde et andet domæne. Sørg dog for, at det ikke ligger for langt væk fra ens virksomhedsnavn. Det skal stadig være noget ens besøgende kan finde på, at søge på.
En god ide er, at man registrer alle de domæner man kunne finde på, at bruge senere allerede når man starter sin virksomhed. Så slipper man for, at skulle have et problem senere.

De fleste små virksomheder bruger også et webhotel

De fleste små virksomheder bruger også et webhotel til, at hoste deres webside. Mange af disse tilbyder, at man kan have mange domæner samlet på et webhotel. Det betyder at man kan komme ind på webhotellet fra flere forskellige domæner. Det er dog vigtigt, at det sættes ordentligt op da det ellers kan give andre problemer, man bør derfor også tage en snak med en ekspert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Samsung Galaxy

Køb Samsung Galaxy S4: Hver dag bliver der solgt tusindvis af nye smartphones. Dog kan det stadig være svært at afgøre med sig selv, hvilke...