onsdag den 10. januar 2018

Flotteste logo design?

Når man som virksomhed skal vælge et sted at få lavet et logo design

Når man som virksomhed skal vælge et sted at få lavet et logo design, så er det svært at vurdere, hvor dygtige firmaet er. – Det er der i hvert fald mange som påstår, men det er fordi, at logo-firmaet har valgt at gemme referencer. – Det kan selvfølgelig have to betydninger, hvor den ene er, at de ikke er så gode, og de derfor ikke vil have du ser deres logo designs før bestilling.. – Den anden er, at de simpelthen bare ikke har lagt dem online.

Mange har bare ikke deres logo designs online

Det er helt sikkert dårligt for forretningen, hvis man ikke benytter sig af en reference-side, hvor man kan vise alt det flotte arbejde. Der er dog også en del som har husket den, og hos dem er det lettere at se, om det er et firma man gerne vil bestille hos med det samme.
Når det kommer til logo design, så er det også ekstra vigtigt, at man får et lækkert design, da det ellers både kan afskrække kunder og dermed skabe dårlige omtale.
I langt de fleste tilfælde opnår man dog, at med et logo får man mere omtale, og det er lettere for folk at huske ens firmanavn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Samsung Galaxy

Køb Samsung Galaxy S4: Hver dag bliver der solgt tusindvis af nye smartphones. Dog kan det stadig være svært at afgøre med sig selv, hvilke...